Obradović zalepio "Bojkot" u holu parlamenta

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović zalepio je nalepnicu sa natpisom "Bojkot" na panou u holu Narodne skupštine, na kojoj je nacrtana zgrada parlamenta i ponovio da je Savez za Srbiju započeo kampanju bojkota.

Boško Obradović je na konferenciji za novinare u parlamentu ponovio stav SzS-a da je kasno da se sa bivšim evroparlamentarcima razgovara o izborima koji bi bili održani u martu 2020. godine.

Obradović tvrdi da SzS nije dobio poziv od bivših evroparlamentaraca, navodeći da oni jesu raspoloženi da sa njima razgovaraju o uslovima koji bi se sproveli devet meseci pre održavanja sledećih izbora, ali ne u organizaciji predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković čiju su ostavku ranije tražili.

Sam dolazak bivših evroparlamentaraca Eduarda Kukana i Knuta Flekenštajna pokazuje da u Srbiji postoji kriza i da je potreban neko sa strane da rešava unutrašnja pitanja, smatra Obradović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи