Vučić obišao radnike JKP "Gradska čistoća"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radnike JKP "Gradska čistoća" i tom prilikom podsetio na težak posao koji oni rade, objavljeno je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

"Vi radite užasno težak posao i srećan sam što vas imamo", poručio je predsednik Vučić radnicima.

Jedan od radnika rekao je predsedniku u video snimku koji je objavljen na Instagramu da za 30 godina nijedan predsednik nije obišao JKP "Gradska čistoća".

"Ono što je najlepše jeste to da ovi ljudi ne kukaju, rade najteži posao i da će da se bore za ovaj grad i za našu zemlju. Veliko vam hvala", rekao je Vučić radnicima, kako je objavljeno u video snimku naslovljenom "Burek u ponoć s vrednim radnicima JKP ‘Gradska čistoća‘". 

Vučić je JKP "Gradska čistoća" obišao sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво