Brnabić sa Skotom: Bolje međusobno razumevanje dve zemlje

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je u oproštajnu posetu američkog ambasadora Kajla Skota i zahvalila mu na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije.

Premijerka Ana Brnabić je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD, saopšteno je iz Vade.

Ambasador Skot je rekao da je saradnja u protekle tri i po godine bila veoma dobra i da je mnogo toga urađeno u tom periodu.

On je istakao da je došlo do značajnog porasta američkih investicija u Srbiji, kao i da je interesovanje američkih firmi za nova ulaganja veliko.

Premijerka Brnabić je rekla da veoma ceni podršku koju SAD pružaju Srbiji u sprovođenju reformi na putu evropskih integracija, naročito u oblasti vladavine prava i javne administracije.

I ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović primio je u oproštajnu posetu ambasadora  Kajla Skota. 

Stefanović i Skot su ocenili da je saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i agencija za sprovođenje zakona SAD u proteklom periodu bila na visokom nivou, posebno u oblasti borbe protiv narkotrafikinga, organizovanog kriminala i terorizma. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи