Maja Pavlović prekinula štrajk glađu posle sastanka s Vučićem

Vlasnica "Kanala 9" Maja Pavlović prekinula je štrajk glađu jer je dobila čvrste garancije da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u narednih 10 dana kontaktirati nadležne institucije da bi se videlo kako može da se reši problem te televizije u skladu sa zakonom.

Maja Pavlović je posle sastanka sa Vučićem rekla da je razlika u odnosu na sastanak sa premijerkom u maju, što od današnjeg sastanka nije pravljena predstava za medije.

Ona je navela da se Vučićem dogovorila da se ponovo vide u Beogradu ukoliko se ništa ne dogodi u narednih desetak dana.

Predsednik je izjavio posle sastanka da država ne može odjednom sve da reši, ali da će brzo reagovati i uključiti se u rešavanje problema.

"Svestan sam da je situacija komplikovana, ali ćemo u skladu sa zakonom i uz mnogo napora pomoći da se problem reši", naveo je Vučić uz fotografiju sa sastanka sa Pavlovićevom, koju je objavio na intagram nalogu "Budućnost Srbije".

Vučić je dodao da je saslušao i razumeo probleme sa kojima se suočava Kanal 9.

Zahtevi Maje Pavlović su da se izmene propisi i naknade koje plaćaju regionalne televizije i usklade sa njihovim prihodima.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се