Šef Euleksa kritikovao policijske zvaničnike u Prištini

Šef misije Euleksa na Kosovu Bernd Tran kritikovao je zvaničnike kosovske policije u Prištini zbog toga što nisu prisustvovali vežbi koju su organizovali Euleks, Kfor i kosovska policija Severne Mitrovice.

"Današnja vežba je bila veoma ohrabrujuća i za žaljenje je što niko od predstavnika kosovske policije u Prištini nije učestvovao u tom događaju čiji je cilj razvoj kapaciteta kosovske policije na severu", naveo je Bernd Tran, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

Dodao je da je organizacija vežbe bila odlična demonstracija saradnje Kfora, Euleksa i kosovske policije.

Današnja vežba za kontrolu nereda održana je u kampu Novo Selo, a prisustvovali su šef Euleksa Bernd Tran, šef štaba Kfora Šon Haris i komandant kosovske policije Sever Nenad Đurić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво