Srpska lista u poseti opštini Gračanica

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i potpredsednici Dalibor Jevtić i Igor Simić posetili su Gračanicu.

Rakić, Jevtić i Simić posetili su Gračanicu kako bi se, prema rečima predsednika ove lokalne samouprave Srđana Popovića, na terenu informisali o potrebama stanovništva i planovima opštinskog rukovodstva.

Sastanku je prisustvovao i predsednik Privremenog organa SG Priština Ljubinko Karadžić, navedeno je na sajtu opštine Gračanica.

Sagovornici su se složili da je današnja poseta pokazatelj da se nastavlja jedinstveno delovanje, u cilju unapređenja života građana i da se uprkos brojnim izazovima neće odustati od zajedničkog puta.

"Najbitnije je da smo dogovorili dalje zajedničko delovanje, kao i do sada, da zajedno određujemo prioritete, rešavamo probleme i zajedno gradimo, a sve sa ciljem da stvorimo što je moguće bolje uslove za naše građane", ukazao je Popović.

Poruka sa sastanka je, kaže, da se bez zajedništva ne može dostići cilj.

Jevtić je istakao da su na sastanku ramatrane mogućnosti i kapaciteti za pomoć ljudima, kako u opštini Gračanica, tako na čitavom Kosovu.

"Mi kao politički predstavnici Srba bićemo svuda tamo gde postoji potreba da sa ljudima razgovaramo i to će biti naša obaveza", istakao je Jevtić.

Rakić je naveo da su "na današnjem sastanku imali konsturktivne i plodonosne razgovore".

"Očekuje nas trnovit put, ali kada smo zajdeno, složni i jedinstveni taj put možemo utabati i olakšati našem narodu i obezbediti bolji život ovde, a to znači sigurnu i bolju budućnost. Nastavićemo sa ulaganjima, u tome će nam pomoći i država Srbija", ukazao je Rakić.

Nakon razgovora u zgradi opštine delegacija je posetila socijalno ugroženu porodicu Vasić, a potom je položen kamen temeljac za igradnju nove kuće.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво