Ahmeti za 6. oktobar najavio izbore na Kosovu

Među strankama na Kosovu postoji saglasnost da vanredni parlamentarni izbori budu održani 6. oktobra, izjavio je Lider Socijaldemokratske partije Špend Ahmeti.

Ahmeti je istakao da postoje dva moguća datuma za održavanje izbora.

"Ako skupština bude raspuštena u četvrtak (22. avgusta) postoje dva datuma, 29. septembar ili 6. oktobar, ali čini se da su svi spremni da se izbori održe 6. oktobra" , rekao je Ahmeti nakon sastanka sa liderom Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafom u Prištini.

Ahmeti je istakao da je uveren da će u četvrtak svi biti prisutni na glasanju o raspuštanju Skupštine i na taj način utrti put izborima.

"Dogovorili smo se da ćemo 22. avgusta svi biti u sali, da osiguramo raspuštanje Skupštine i otvorimo put za izbore", najavio je Ahmeti.

Upitan da li će ući u predizbornu koaliciju sa Demokratskim savezom Kosova, Ahmeti je rekao da je DSK zainteresovan da sam izađe na birališta, naravno, u zavisnosti od ostalih okolnosti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво