Telegram saučešća Vulina sekretaru odbrane SAD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram sekretaru odbrane Sjedinjenih Američkih Država Marku Esperu, u kojem izražava saučešće povodom tragičnih događaja u El Pasu u Teksasu i Dejtonu u Ohaju, u kojima je poginulo i ranjeno nekoliko desetina američkih građana.

"Sa užasom i nevericom sam primio vest o masovnim pucnjavama u tržnom centru u El Pasu, Teksasu i Dejtonu, Ohaju, prilikom kojih je poginulo i ranjeno nekoliko desetina američkih građana. Srpski narod osuđuje ovaj gnusan zločin i brutalan napad na američke građane.

U ovom teškom trenutku, moje misli i misli svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ostaju sa vašim narodom.

Molim Vas da u moje ime i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prenesete izraze iskrenog saučešća porodicama nastradalih, a povređenima želje za brz oporavak", naveo je Vulin u telegramu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи