Brnabićeva sa ambasadorom Argentine

Predsednica Vlade Ana Brnabić istakla je u razgovoru sa ambasadorom Republike Argentine u Srbiji Estanislaom Savelsom da su dugogodišnje prijateljstvo i međusobno razumevanje čvrsta osnova da Srbija i Argentina intenziviraju politički dijalog i osnaže ekonomsku saradnju.

Predsednica Vlade zahvalila je ambasadoru na principijelnom stavu Argentine da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i na aktivnoj podršci u međunarodnim organizacijama.

Ambasador Savels potvrdio je da Srbija može da računa na dalju podršku Argentine u međunarodnim organizacijama i u skladu sa međunarodnim pravom.

Razgovarano je i o mogućnostima za saradnju u poljoprivredi, na polju zaštite životne sredine, kao i drugim oblastima.

Govoreći o saradnji u oblasti poljoprivrede, Savels je objasnio da Argentina nastoji da pospeši svoju proizvodnju primenom savremenih tehnologija, i da bi ovakva iskustva i saradnja umnogome pomogla i Srbiji da iskoristi svoje poljoprivredne potencijale.

Premijerka Brnabić još jednom je poželela dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat ambasadoru Argentine i istakla važnost zajedničkog rada na daljem razvoju odnosa naše dve države.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи