"EU protiv taksi Prištine"

Zamenik šefa Kancelarije EU u Prištini Rikardo Seri ponovio da je EU protiv 100 odsto nametnutih taksi na proizvode iz centralne Srbije i BiH, prenela je prištinska "Koha".

"Mi se tome protivimo jer podriva ukupnu prirodu napora za usposavljanje regionalne saradnje koja nije održiva", rekao je Seri predstavljajući Odboru za evrointegracije kosovskog parlamenta godišnji izveštaj, koji obuhvata period do marta ove godine.

Seri je posebno kritikvao rad parlamenta, istakvši da je najveći problem nedostatak kvoruma, odlaganje sednica i kašnjenje sa usvajanjem akata i zakonskih predloga.

Takođe, Seri je kritikovao i način upravljanja javnim finansijama, posebno povećanje plata zaposlenih u javnom sektoru, što, kako je rekao, ima uticaj na privatni sektor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се