SNS o saradnji Đilasa i "Telekoma Srbija"

Predstavnici Srpske napredne strabke ponovo su ukazali na, kako kažu, dugove Dragana Đilasa prema državi. Ovaj put istakli su dugove koje je, kako navode, Đilas stekao poslovnom saradnjom sa "Telekomom Srbije".

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić je, na konferenciji za medije ispred Starog dvora, naveo da je u periodu od nekoliko godina, a neposredno po ulasku Dragana Đilasa političku scenu, "neposredno od Telekoma Srbije, njegova firma Dajrekt medija odnosno sa njom povezane firme prihodovala više od četiri miliona evra, neposredno, blizu 4,5 miliona za smao dve ili tri godine".

"Za davanje različitih medijskih usluga, izradu propagandnog materijala brošura, medijsko zastupanje i tome slično, od 2007. do 2012. Telekomove kompanije u regionu – dakle zavisna preduzeća Telekoma Srbije, vlasništvo građana ove zemlje – takođe su na adrese Đilasa i njegove firme usmerile za istu vrstu usluga, za ono što se zove prodaja magle, više od osam miliona evra", navodi Orlić.

SNS, kaže Orlić, pozdravlja interesovanje nadležnih organa, ali i poziva da ispitaju danas izrečene navode i utvrde da li su navedeni iznosi tačni.

broj komentara 0 pošalji komentar