Brnabić: Legitiman fakultet – validna diploma

Premijerka Ana Brnabić kaže da je sigurna da je diploma ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića validna, jer je studije završio na akreditovanom fakultetu, a u tom periodu, kako je primetila, i podržavanom od strane tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, koji je tamo držao predavanja, kao i tadašenjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića.

"Ako njegova diploma nije validna, onda nisu validne ni desetine hiljada diploma mladih ljudi koji su studije završili na tom fakultetu", rekla je Brnabićeva novinarima u Beogradu.

Ona je dodala da ne može jedan fakultet da bude legitiman kada ste na vlasti i nelegitiman kada ste u opoziciji.

Upitana da li je sa Stefanovićem razgovarala o validnosti njegove diplome, ona je odgovorila da sa ministrom jeste razgovarala, ali ne i o diplomi.

"Odbijam da padam na političke spinove, jer neko želi da skrene pažnju sa teme koja ih boli", konstatovala je Brnabićeva.

Brnabić sigurna u budućnost "Fijata" u Kragujevcu

Premijerka kaže da ja sigurna u budućnost "Fijatove" fabrike u Kragujevcu i navela da se sa novom upravom razgovara o konkretnim planovima.

Na pitanje novinara šta će biti sa "Fijatom" do kraja godine i koliko su realne priče o početku proizvodnju električnih automobila, ona je rekla da ne može da potvrdi tu informaciju, ali da razgovori idu u tom smeru.

"Razgovaramo sa novim ljudima najmanje dva puta mesečno o planovima i očekujem da mi u novembru ili decembru pošalju konkretnije planove. Verujem da ćemo raditi na drugačijim i novim stvarima u toj fabrici", zaključila je ona.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 12. jul 2019, 22:48) - Mm [neregistrovani]

Da da, cista ko suza

Da je Stefanoviceva diploma cista (i ne samo njegova), ne biste je prali vec sejst godina i jos je niste oprali!