Obradović pozvao Stefanovića na televizijski duel

Lider pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je ministra policije Nebojšu Stefanovića na televizijski duel u koji bi obojica donela svoje diplome, jer, kako kaže, to je najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa "aferom Megatrend".

Boško Obradović je pozvao Nebojšu Stefanovića da odabere televiziju, voditelja i termin.

"Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje. Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS-a bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi građani mogli da sami zaključe šta je istina", rekao je Obradović.

Obradović je naveo da ako predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost "odbije ovu ponudu za više nego pošten medijski duel - onda je to samo još jedan dokaz da su naša saznanja tačna i da je falsifikovao diplomu".

"To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks. Ako toga nema ostaje jedino ostavka. G. Stefanoviću, birajte – TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka", rekao je Obradović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 11. jul 2019, 21:18) - anonymous [neregistrovani]

ma sta vam je ljudi

pa ako im oduzmu diplome , znanje im ostaje :-)

(četvrtak, 11. jul 2019, 16:08) - anonymous [neregistrovani]

Ma prazna prica.

Uhvatio se diplome kao da je na Cambridge univerzitetu dobio diplomu pa se hvale i izazivaju jedni druge na tv duel da se vidi " čija je diploma prava".
Ajde, svi znamo sta politicari znaju najbolje kako oni bez diplome tako i oni koji istu poseduju.. Uostalom Tito je bio mašinbravar pa mu niste ni jedan ni do kolena.