Obradović pozvao Stefanovića na televizijski duel

Lider pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je ministra policije Nebojšu Stefanovića na televizijski duel u koji bi obojica donela svoje diplome, jer, kako kaže, to je najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa "aferom Megatrend".

Boško Obradović je pozvao Nebojšu Stefanovića da odabere televiziju, voditelja i termin.

"Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje. Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS-a bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi građani mogli da sami zaključe šta je istina", rekao je Obradović.

Obradović je naveo da ako predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost "odbije ovu ponudu za više nego pošten medijski duel - onda je to samo još jedan dokaz da su naša saznanja tačna i da je falsifikovao diplomu".

"To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks. Ako toga nema ostaje jedino ostavka. G. Stefanoviću, birajte – TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka", rekao je Obradović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво