Vučić: Biću radostan ako Brnabić dođe u stranku

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da bi bio radostan kada bi premijerka Ana Brnabić postala član Srpske napredne stranke, ali da ne odlučuje on, već ona o tome.

"Biću radostan ako premijerka donese takvu odluku, jer je volim i poštujem. To je njeno pravo", rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Upitan da li će ga Brnabić zameniti na funkciji u stranci, odgovorio je:  "Obradovaću vas, ne morate da se brinete".

Vučić je istakao da Srbija nikada nije imala više investicija, ali je rekao da neće odgovarati na pitanja mimo Sajma naoružanja, iako je, kaže, pretpostavljao da će biti upitan o "Đilasu, investicijama i ludostima koje izgovaraju". 

"Nikada više investicija Srbija nije imala, to priznaju svi, ali šta ćete", rekao je Vučić i dodao da bi više voleo da su te investicije otišle u unutrašnjost, a ne sve u Beograd.

Podsetio je da u Beogradu prvi put posle 50 godina postoje fabrike, a o svemu drugom, kako je rekao, svako može sam da sudi i golim okom da vidi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво