Vučić: Biću radostan ako Brnabić dođe u stranku

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da bi bio radostan kada bi premijerka Ana Brnabić postala član Srpske napredne stranke, ali da ne odlučuje on, već ona o tome.

"Biću radostan ako premijerka donese takvu odluku, jer je volim i poštujem. To je njeno pravo", rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Upitan da li će ga Brnabić zameniti na funkciji u stranci, odgovorio je:  "Obradovaću vas, ne morate da se brinete".

Vučić je istakao da Srbija nikada nije imala više investicija, ali je rekao da neće odgovarati na pitanja mimo Sajma naoružanja, iako je, kaže, pretpostavljao da će biti upitan o "Đilasu, investicijama i ludostima koje izgovaraju". 

"Nikada više investicija Srbija nije imala, to priznaju svi, ali šta ćete", rekao je Vučić i dodao da bi više voleo da su te investicije otišle u unutrašnjost, a ne sve u Beograd.

Podsetio je da u Beogradu prvi put posle 50 godina postoje fabrike, a o svemu drugom, kako je rekao, svako može sam da sudi i golim okom da vidi.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 25. jun 2019, 21:50) - anonymous [neregistrovani]

Odlicna vest!

Bila bi to odlicna vest! Ana je vredna i sposobna mlada zena, tako da je dobrodosla u najjacu stranku u regionu! Verujemo da ce njen ulazak u stranku doprineti razvoju stranke, samoj premijerki, kao i nasoj voljenoj Srbiji!