Bogoljub Karić ponovo na čelu Pokreta snaga Srbije

Bogoljub Karić ponovo je izabran za predsednika Pokreta snaga Srbije na Izbornoj skupštini, uz isticanje da se sudbina države "lomi na Kosmetu, ali i da se nikada ne smemo odreći svoje postojbine".

Zbog poslovnih obaveza Karić nije mogao da prisustvuje sednici Izborne skupštine, ali je uputio predlog za rešavanje problema Kosova i Metohije po kome bi Evropska unija istovremeno i preko reda trebalo da primi sve države Balkana, koje još nisu članice, a čime bi se, kako smatra, izbegle sve konfrontacije, navodi se u saopštenju stranke.

"Nudimo program jake, moderne, ekonomski i tehnološki razvijene Srbije, ali i Srbije koja neće zaboraviti žrtve na Košarama i Paštriku, kao što naši preci nisu zaboravili ni Cer, ni Kolubaru, ni Kajmakčalan. Naš cilj je da Srbija ne bude ničija već svoja, da bude cenjena država u porodici evropske zajednice naroda. Srbiji nisu potrebni gospodari, već sluge naroda", naglašeno je u programu PSS-BK.

Za zamenika Pokreta ponovo je izabran narodni poslanik Dragomir J. Karić.

Supruga Bogoljuba Karića i narodna poslanica Milanka Karić podsetila je na ono sa čim se Pokret suočavao tokom 15 godina od osnivanja i istakla da je PSS-BK iz svega izašao još jači i ujedinjeniji.

Navedeni su i ciljevi PSS-BK koji se ogledaju u tome da Srbija postane država socijalne pravde, da se zaustavi pad nataliteta i unapredi poljoprivreda u Vojvodini.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво