Đorđević u El Salvadoru, Evo Morales prihvatio poziv za posetu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je tokom trodnevne posete Republici El Salvador imao više bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima, saopšteno je iz ministarstva.

Đorđević se sastao sa predsednikom Višenacionalne Države Bolivije Evom Moralesom i razgovarao o diplomatskim odnosima dve zemlje.

Pozvao je Moralesa da poseti Srbiju, što je predsednik Bolivije prihvatio.

Delegacija Srbije je prisustvovala svečanom prijemu kod bivšeg ministra spoljnih poslova Republike El Salvador Karlosa Kastanede.

Đorđević je tom prilikom razgovarao sa budućim ministrom Salvadorom Alasom o temama od zajedničkog interesa za obe zemlje.

Zatim se sastao i sa ambasadorom Kipra u El Salvadoru Homerom Mavromatisom, koji je od 2006. do 2010. godine bio ambasador u Srbiji.

Srpska deligacija sastala se i sa počasnim konzulom Srbije u El Salvadoru Hozeom Luisom Sačaom Melendezom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи