Mustafa: Haradinaj izgubio legitimitet, vlada treba da padne

Predsednik opozicionog Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je da su sa pokretom "Samoopredeljenje" odlučili da pokrenu izglasavanje nepoverenja vladi Ramuša Haradinaja, jer je, kako kaže, "izgubio legitimitet" i suočava se sa nizom skandala.

Isa Mustafa smatra da su Kosovu potrebne promene i da aktuelna Haradinajeva vlada treba da padne što pre, jer, kako kaže, "ne može da vodi procese, kao što su dijalog, priznanje, liberalizacija viza i integracija u EU", preneo je RTK2.

Mustafa je rekao da rade sa Samoopredeljenjem i Socijaldemokratskom partijom na obaranju vlade.

"Radićemo i sa drugim partijama kako bi ih uverili da takva vlada ne doprinosi Kosovu. Samoopredeljenje je svakako odlučno da treba da im se izglasa nepoverenje", istakao je Mustafa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво