Srpska lista: Napadi od albanskih političara sumnjive prošlosti

Srpska lista saopštila je da napadi na predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku listu dolaze od albanskih političara sumnjive prošlosti i opozicionih lidera sumnjive imovine i da je i jednima i drugima zajednička mržnja prema Vučiću, Srpskoj listi i Srbiji.

Srpska lista podseća da će u ponedeljak u Skupštini Srbije srpsko državno rukovodstvo predvođeno predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa poslanicima, kao narodnim predstavnicima, analizirati izveštaj o borbi za Kosovo i Metohiju, kao najvažnijem nacionalnom i državnom pitanju.

"U isto vreme, predstavnici nekadašnjeg režima, koji su do 2012. godine činili sve da problem Kosova i Metohije reše na štetu Srba, i njihovi pipci oličeni u Slaviši Ristiću, Radi Trajković i Jakšićima, pokušavaju da najprizemnijim uvredama i napadima na predsednika Vučića i Srpsku listu prikriju tragove svojih nedela kojima su urušavali pregovaračke pozicije Srbije i zajedno sa prištinskim ekstremistima ugrožavali opstanak srpskog naroda", kaže se u saopštenju.

U ime srpskog naroda, navodi SL, javno im poručujemo da su svi njihovi planovi čista laž i obmana, jer smo imali prilike da na delu vidimo njihove planove kada su u martovskom pogromu 2004. godine gorele srpske crkve i srpska sela, ili kada su Albanci proglašavali nelegalnu nezavisnost "a oni su, umesto da zaštite nedužan narod, uništavali Beograd i Kosmet menjali za patike iz izloga".

Znaju Srbi, tvrdi SL, kakav je plan imao Boris Tadić, dok smo mi strepeli za goli život i doživeli na stotine napada, "u kojima su stradali naše najbolje kćeri i sinovi, on se kao paun šetao po Rumuniji i ostatku Evrope".

Svesni smo da pobeda srpskog jedinstva na izborima 19. maja nije deo plana koji su skovali Jeremić, Đilas, Tadić, Ristić, Jakšić, Trajkovićka i ostali sa albanskim liderima, ali im se zbog toga nećemo izvinjavati, zaključila je Srpska lista.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 26. maj 2019, 11:39) - anonymous [neregistrovani]

Podrska

Nas narod na KiM mora biti slozan.

(nedelja, 26. maj 2019, 01:59) - vuk [neregistrovani]

Istina

Kod njih je sve sumnjivo.

(nedelja, 26. maj 2019, 00:09) - vvv [neregistrovani]

komentar

Srbi na KiM moraju da budu bezbedni.

(subota, 25. maj 2019, 19:24) - Andjela [neregistrovani]

Sigurnost

Srbi na KiM moraju da budu bezbedni.