Tači: Kosovo i Albanija će živeti zajedno, bez granica

Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je da će u bliskoj budućnosti "Kosovo i Albanija živeti zajedno bez granica", prenela je prištinska Koha.

Hašim Tači je naveo da će se "Preševo, Bujanovac i Medveđa priključiti Kosovu".

Tvrdi da su Albanci nepravedno podeljeni i da se sada moraju ujediniti "svojom voljom". Tači smatra i da je došlo vreme da se radi mudro na uklanjanju graničnih prelaza koji su, prema njegovim tvrdnjama, nepravedno nametnuti.

Istakao je i da će nastaviti svoj angažman u tom cilju, dodajući da je to "od vitalnog značaja".

Tači je to rekao prilikom dodele zvanja počasnog građanina u albanskom gradu Krum.

"Mi ćemo zajedno živeti u bliskoj budućnosti u zajedničkoj državi Kosova i Albanije. Budite sigurni da je veoma lako ostvariti taj san", poručio je Tači.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи