Vučić čestitao indijskom premijeru na izbornoj pobedi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Vlade Indije Narendri Modiju pobedu na parlamentarnim izborima, uz najbolje želje za mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, kako bi i dalje vodio zemlju i sve njene građane putem napretka i blagostanja.

Aleksandar Vučić izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da upozna indijskog premijera tokom posete Indiji u januaru 2017. godine i da dobije "dragocene savete".

"Impresioniran sam rezultatima koje Indija, s Vama kao premijerom, postiže u razvoju privrede. To je svakako odraz uspešnih mera Vlade, ali i rezultat znanja i marljivosti građana, privrednika i stručnjaka Indije. Uveren sam da ćemo u budućnosti zajedničkim radom iskoristiti mogućnosti da našu ekonomsku saradnju učinimo sadržajnijom", navodi se u čestitki.

Vučić ističe da Indija na najbolji način manifestuje ulogu graditelja pravednog međunarodnog poretka, zasnovanog na poštovanju međunarodnog prava.

"Srbija veoma vrednuje tradicionalne prijateljske odnose sa Indijom, koje karakterišu uzajamno poštovanje i razumevanje", rekao je Vučić.

U čestitki premijeru, predsednik Srbije je naveo da se nada da će imati čast da upozna novog premijera Modija i da ga ugosti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво