Srpska lista: Pobeda srpskog jedinstva

Nakon najnovije pobede srpskog jedinstva i debakla propagatora srpskog razdora, među kojima je i Boško Obradović, lekcija za sve njih je da sa takvom politikom nikada i nigde neće pobediti, osim možda u takmičenju za strane grantove, saopštila je Srpska lista.

"Nervozni jer njihov poziv za bojkot nije uspeo, članovi Saveza za Srbiju, albanski ekstremisti i neki međunarodni zvaničnici ne mogu da sakriju svoje razočaranje, i liju suze u horu", ocenila je Srpska lista.

Prema njihovim rečima, izbori koji su održani u nedelju bili su praznik srpske sloge, jedinstva, ali i pobeda politike predsednika Aleksandra Vučića koja garantuje opstanak i ostanak Srba na ovim prostorima.

"Sa prosečno 94 odsto podrške na severu Kosova i Metohije, sa oko 27 odsto više osvojenih glasova nego na prošlim izborima, srpski narod je pokazao da su uzalud strane službe uložile ogroman novac u prethodne dve godine sa ciljem rušenja Srpske liste, a samim tim, propao je pokušaj da se raskinu veze Beograda i Srba na ovim prostorima", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, Boško Obradović i njemu slični mogu slobodno da nastave da u "šatrama glume pajace, ili da organizuju putujući cirkus", ali srpski narod na Kosmetu ih je odavno prozreo i ne želi im dobrodošlicu.

"Glasajući protiv Prištine, Srbi na severu KiM su glasali i protiv Obradovića, Đilasa, Jeremića i svih ostalih kojima smeta srpska sloga", poručuju iz Srpske liste.

broj komentara 7 pošalji komentar
(sreda, 22. maj 2019, 09:59) - Joxy [neregistrovani]

Tako i treba

Ne kaze se za dzabe "ne daj Boze da se Srbi sloze"......samo sloga pomera granice

(sreda, 22. maj 2019, 09:42) - Slađa [neregistrovani]

KiM

Dokazali su da su jedinstveni i složni oko jedne važne borbe a to je borba za KiM.Nisu podlegli ni pritiscima ni provokacijama šiptarskih zvaničnika.Srbija je uz vas.

(sreda, 22. maj 2019, 09:27) - Srbin [neregistrovani]

...

Imala je Srpska lista snaznu podrsku Beograda, i dobro je sto je tako, i sto je nas narod na KiM pokazao jedinstvo.

(sreda, 22. maj 2019, 09:22) - anonymous [neregistrovani]

re Jasna poruka

Jaka vam je logika. Kako to onda da je izlaznost oko 40% ? Ili 40% misli kao vi,a onih drugih 60% su protiv ,a ne izlaze ? Mora da ima neko objasnjenje.

(sreda, 22. maj 2019, 09:07) - Pavle [neregistrovani]

Kad ima ko da ih ujedini.

Srbi su ovaj put pokazali da mogu biti jedinstveni, kada ima ko da ih ujedini .

(sreda, 22. maj 2019, 09:05) - Милан [neregistrovani]

Јасна порука

Резултати избора на КиМ су јасни показатељ шта Срби на КиМ мисле о Трајковићкој, Јакшићу, Ђиласу, Обрадовићу...

(sreda, 22. maj 2019, 06:31) - Ana [neregistrovani]

Jedinsvo

Pobeda jedinstva.