Veselji tvrdi da Priština ima dokaze o navodnom genocidu

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veseli rekao je na sednici skupštine da Priština ima dovoljno dokaza da su pripadnici srpskih snaga počinili genocid na Kosovu i Metohiji, piše prištinska Koha.

Kadri Veselji je na sednici kosovskog parlamenta rekao i da Priština ima dokaze i o tome kako se navodno dogodio genocid, vreme, tačne lokacije i ko su počinioci.

Predsednik parlamenta, koji je i inicijator formiranja međunarodnog tribunala za navodne zločine pripadnika srpskih snaga, naveo je i da ima i dokaze o pokušajima da se prikriju tragovi tih navodnih zločina.

Govoreći o fotografiji navodnog silovanja Albanke, koju je u parlamentu u četvrtak prikazala poslanica DPK Fljora Brovina, Veselji je rekao da je napravila grešku, ali je pozvao sve da se uzdrže od kritika, jer je, kako je rekao, ona takođe žrtva "srpskog terora".

Poslanik Glauk Konjufca je tražio da Brovina zbog prikazivanja lažnih fotografija podnese ostavku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво