Vulović: Izbori vetar u leđa politici Aleksandra Vučića

Kandidat Srpske liste u Zubinom potoku Srđan Vulović rekao je da su jučerašnji izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije još jednom dali vetar u leđa politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Kandidati Srpske liste pobedili su na vanrednim izborima za gradonačelnike u sve četiri opštine na severu Kosova, osvojivši veći broj glasova uz veću izlaznost nego na lokalnim izborima 2017.

Srpska lista u sve četiri opštine je osvojila 94, 24 odsto glasova. Njeni predstavnici ističu da je srpski narod na severu Kosova i Metohije još jednom nedvosmisleno i skoro jednoglasno, potvrdio spremnost da odlučno brani svoj opstanak i politička prava.

Kandidat Srpske liste u Zubinom potoku Srđan Vulović rekao je da su izbori u toj opštini protekli u mirnoj i tolerantnoj atmosferi.

"Mogu da kažem da su jučeršanji izbori u Zubinom potoku bili referendum za politiku Srpske liste", rekao je Vulović gostujući u Dnevniku RTS-a.

Ističe da su izbori još jednom dali vetar u leđa politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, što znači da su jednoglasno glasali za tu politiku.

"Sva ova naša borba od ratnih dešavanja nas je ujedinila i skoro da više nema potrebe da se pričate običnom građaninu šta je politika države Srbije, odnosno predsednika Aleksandra Vučića, a to je politika da ostanemo ovde, svoj na svome", rekao je Vulović.

Kao budući gradonačelnik, Vulović kaže da će njegova obaveza i dužnost biti da u narednom periodu pokrene poljoprivrednu proizvodnju u Zubinom potoku, s obzirom da su prethodna rukovodstva dosta uradila na infrastrukturi i objektima od javnog značaja.

"Probaćemo da opštinu Zubin potok stavimo na zdrave ekonomske noge, odnosno da opština bude samoodrživa", rekoa je Vulović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво