U Subotici održan protest "Jedan od pet miliona"

Protest "Jedan od pet miliona" u Subotici, umesto petkom, zbog uskršnjih praznika, jedanaesti put održan je večeras na trgu ispred Narodnog pozorišta.

Organizatori su najavili novi format okupljanja koji je počeo ovim susretom u centru grada, uz foto-izložbu o dosadašnjim protestnim šetnjama i "Otvoreni mikrofon" za građane koji su imali potrebu da se obrate.

Predstavljajući se kao programer Nebojša, prvi govornik je naveo da ne želi da se njegovi prijatelji iseljavaju, već da se vrate u svoju zemlju koja treba da bude bolja.

Penzionerka Vera Bašić je navela da je potrebno širiti glas o protestima i omasovljavati ih.

Miroslav Milojević je naglasio da je Subotica urušena, a privreda devastirana i da će Srbiji trebati 150 godina da stigne sadašnji evropski prosek razvijenosti.

Dejan Vujinović rekao je da su na rukovodećim položajima u institucijama Subotice diletanti, nestručni ljudi i partijski poslušnici.

Socijalna radnica Milana rekla je da se ne treba plašiti učešća u protestima i da treba šetati dok god se ne bude živelo slobodno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво