Vučić: Hvala vam što toliko volite Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Predsedništvu sa grupom Srba koji su pešice došli sa Kosova i Metohije u Beograd.

Dvadeset sedam Srba sa Kosova i Metohije stiglo je u Beograd kako bi izrazili podršku borbi Srbije i njenog rukovodstva za KiM, navedeno je u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika.

Vučić im je nakon sastanka zahvalio na, kako je rekao, velikoj požrtvovanosti.

"Hvala vam na tome što ste ne zbog mene, ne zbog bilo koga, već zbog srpske otadžbine i ljubavi prema Kosovu i Metohiji pokazali kako i koliko ste u stanju da se žrtvujete, koliko kilometara da pređete", rekao je predsednik Srbije.

Naveo je da su neki od njih dobijali infuzuju, a da mnogi imaju žuljeve.

"Malo ko da nije povređen, ali su pregurali put kako bi pružili podršku miru i stabilnosti, ali i očuvanju naše otadžbine kao i sopstvenom opstanku na KiM. Moja ogromna zahvalnost vama što toliko volite Srbiju i KiM u Srbiji", poručio je Vučić.

Dodaje da će na mitingu biti poslate dobre poruke, bez mržnje.

"Mislim da ovi ljudi nisu došli ni zbog jedne partije, niti zbog mene, došli su zbog budućnosti Srbije. Imaćemo i dobre goste, biće karnevalska atmosfera, dobre poruke, bez mržnje, nećemo da batinamo, da lomimo znakove, nećemo da rušimo, nećemo da upadamo u RTS nigde nećemo da upadamo", poručio je predsednik.  

Nenad Georgijev iz Leposavića navodi da su Maršom mira želeli da poruče predsedniku da su uz njega.

"Mi smo hteli ovim Maršom mira da mu damo podršku i da kažemo da je narod uz njega", poručio je Georgijev.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво