SzS traži ostavku Marka Đurića

Savez za Srbiju je najoštrije osudio "hajku i crtanje mete na Radu Trajković koju sprovode režimski tabloid 'Alo' i direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić". Zatražili su da Đurić odmah podnese ostavku.

Oni su, kako je naveo Savez, izneli "monstruozne laži" o umešanosti Rade Trajković u istragu ubistva Olivera Ivanovića koju sprovodi kosovsko tužilaštvo.

"Zlokobna je sličnost između organizovanog naprednjačkog progona Rade Trajković i slične operacije koju su protiv Olivera Ivanovića sproveli isti Marko Đurić i TV Pink", naveo je Savez.

Iz Saveza podsećaju javnost da su iz Srpske napredne stranke isto ovako medijski blatili i "monstruozno" lagali o Oliveru Ivanoviću, kao i svima drugima na Kosovu, koji se ne slažu sa njihovom "katastrofalnom" politikom.

Nakon tih progona i laži, SzS smatra da su ljudi koji su još van domašaja pravde ubili Ivanovića.

Oni su upozorili Marka Đurića i "njegovog gazdu Vučića", da će ih smatrati odgovornim za svaki dalji korak progona ili bilo kakvog ugrožavanja Rade Trajković.

"Oni će po zakonu odgovarati nakon promene vlasti, kao i za navođenje medijskih nišana na Olivera Ivanovića", istakao je SzS.

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 18. apr 2019, 19:10) - Mare [neregistrovani]

Ovlascenje

Ko je njima dao bilo kakvo ovlascenje da oni nesto zahtevaju,kako stari kazu:tresla se gora rodio se mis!

(četvrtak, 18. apr 2019, 18:21) - Mina [neregistrovani]

...

Oni samo znaju da traze ostavke.

(četvrtak, 18. apr 2019, 14:19) - Vanilla [neregistrovani]

Nije-nego

Pa oni jedino što znaju jeste da traže ostavke. I ja njih pozivam da se dozovu pameti i prestanu da rade protiv interesa ove države!