Stefanović: Nijedan autobus nije zaustavljen

Na teritoriji cele Srbije policija danas nije zaustavila nijedan autobus, ni kombi koji su prevozili putnike ka Beogradu, napisao je na svom "Tviter" nalogu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Nebojša Stefanović je to saopštio nakon što su pojedini mediji preneli da u nekim gradovima nije bilo autobuskog prevoza.

Beogradska autobuska stanica saopštila je da je jutros u Beograd ušao 221 autobus iz Srbije, te da su netačne informacije da su linije ka Beogradu ukinute. Intenzitet saobraćaja se odvija po redovnom subotnjem rasporedu, kaže se u saopštenju.

Što se tiče železničkog saobraćaja, iz "Srbija Voza" kažu da se on odvija u skladu sa važećim redom vožnje i bez zastoja na celoj teritoriji Srbije.

"Želimo da napomenemo da nije bilo dodatnih zahteva za organizovanim prevozom putnika, niti su tokovi putnika veći od uobičajenih. Nije bilo ni otkazivanja vozova niti dodatnih polazaka vozova za prevoz putnika", ističu iz "Srbija Voza".

Poručuju da nijedan voz za prevoz putnika nije zaustavljen i da je svaka drugačija informacija je zlonamerna.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво