Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vesić: Prijave protiv organizatora.

Nebojša Stefanović je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima.

"Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su gađali jajima policijske službenike na dužnosti ispred zgrade Vlade", naveo je Stefanović.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da "osuđuje divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike" i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv "organizatora ovih huligana".

Vesić je rekao da su Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić ponovo pokazali da su "nasilje i teror njihova jedina politika".

Kako tvrdi Vesić, sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg.

"Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana", poručio je Vesić.

Reagovao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, poručivši da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.

"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta... On treba da se leči?", upitao je Vulin i dodao da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво