Mihajlovićeva i Stefanović o izborima

Ministarka građevine Zorana Mihajlović i ministar policije Nebojša Stefanović komentarisali su mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ove godine.

Zorana Mihajlović izjavila je da su izbori najbolji način da se vidi šta građani misle o određenoj politici, kao i da je ona lično za vanredne izbore. 

Podsetila je da su na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS svi članovi bili za izbore, uz uzdržan glas predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića, što je, kaže, potpuno razumljivo, jer on ima više informacija kada je reč o razvoju situacije u vezi sa KiM i drugim pitanjima.

Ona je podvukla da je Predsedištvo ovlastilo predsednika stranke da u narednom periodu donese odluku da li će izbori biti u junu ili sledeće godine.

Dodala je da je lično za vanredne izbore i da je od početka smatrala da treba da se ide na izbore, jer su oni najbolji način da se vidi šta građani misle o određenoj politici.

Miahjlovićeva je ukazala i da su nedopustivi napadi na patrijarha. 

Stefanović o izborima: Videćemo u narednih 20-ak dana

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da će se u naredih 20-ak dana znati da li će izbora biti u junu ili u martu naredne godine.

Stefanović je, na pitanje novinara čemu je on bliži i kakav je njegov stav, rekao:

"Teško mi je da vam kažem, jer to ne zavisi od jednog, već od mnogo faktora, koji međusobno utiču jedni na druge".

Stefanović je pojasnio da je jun prvi realan, mogući termin za održavanje izbora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво