Protest studenata ispred zgrade RTS-a

Studenti različitih fakulteta nakratko su protestovali ispred zgrade RTS-a u Takovskoj. U protestnu šetnju krenuli su zbog, kako kažu, hapšenja njihovih kolega proteklog vikenda.

Okupljeni studenti poručili su da u društvu treba više da se čuje glas mladih, kao i da se više ne ponove hapšenja njihovih kolega.

Studenti su šetnju započeli je kod zgrade tehničkih fakulteta, a nosili su parole na kojima je pisalo "Studenti FPN-a protiv Vučićevih kordona", "Ti padaš bebo demokratski ispitni rok, "Mislim – dakle hapse me"...

Ispred zgrade RTS-a okupljeni su uzvikivali parole protiv rukovodstva RTS-a.

Na kraju okupljanja najavili su da će 6. aprila biti održan veliki studentski protest kod "Studenjaka", i da će tada vlasti "pokazati za šta su sposobni".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи