Mirković: Jedino SzS vrši pritisak na pravosuđe

Pozivom i postavljanjem ultimatuma da se oslobode uhapšeni koji su učestvovali i sprovodili nasilje u RTS-u i ispred Predsedništva po nalogu fašiste Obradovića i tajkuna Đilasa i Jeremića, ponovo su potvrdili da pritisak na pravosuđe i državne organe vrši jedino taj "bedni savez", rekao je šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

"Reći da niko nije ugrozio bezbednost time što je nosio motornu testeru može samo neko ko je zaslepljen mržnjom i ko nema gram sramote, a to je upravo Đilasov, Jeremićev i Obradovićev SzS", naveo je Mirković.

Kako kaže, dok su njihovi protesti, koje nikome nisu ni prijavili u skladu sa zakonom, bili mirni i bez incidenata osim kada su se tukli između sebe, ni policija nije reagovala.

"Kada su primenili nasilje, napali državne institucije, upotrebili kamenje, testere, noževe i povredili više policajaca, normalno je da će država odreagovati i počinioce sankcionisati u skladu sa zakonom, a državu i sve njene građane zaštititi od huliganskog ponašanja", istakao je Mirković.

Pozvao je Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića "da makar sada budu ljudi i da tuđu decu ne guraju u sukobe i na kršenje zakona".

"Kao i da im nikada više ne padne na pamet da ih teraju da kamionom krenu na policiju, svesno čine teška krivična dela i time prljaju ruke i upropašćavaju svoje živote, a sve to samo da bi te iste i Đilasa i Jeremića i Obradovića doveli na vlast", poručio je Mirković.

Pozvao je taj savez izađe sa programom, konkretnom politikom i da na izborima pokaže koliko su moćni i koliku podršku građana imaju.

SNS te izbore željno i spremno očekuje, poručio je on.

"A odgovorno ponašanje, pomirljive izjave i mirna, ali čvrsta, reakcija u delikatnim situacijama kakve su bile za vikend pre svega pripadnika policije, predsednika Aleksandra Vučića i ministra Nebojše Stefanovića, pokazuje nam da je Srbija jaka, stabilna i uređena zemlja u kojoj siledžije i fašisti poput Obradovića, Đilasa i Jeremića neće uspeti da nasiljem dođu na vlast", naveo je Mirković, saopštio je SNS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи