DSS: Vlast je odgovorna za tenzije

Demokratska stranka Srbije saopštila je da je vlast Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke najodgovornija za porast političkih tenzija i za moguću dalju destabilizaciju zemlje.

Demokratska stranka Srbije pozva vlast da neodložno pozove opozicione stranke i sve druge relevantne političke aktere na razgovor i dogovor, ne samo o stvaranju poštenih medijskih i izbornih uslova, već i o prevazilaženju unutrašnje političke krize.

DSS pozva i sve političke aktere da pokažu uzdržanost i odgovornost, ocenivši da kriza čiji smo svedoci veoma lako može da izmakne kontroli i da dovede do teških posledica.

"U trenutku kada je stabilnost preko potrebna zbog brojnih spoljnih pretnji, pozivamo SNS da se urazumi i da prestane da ignoriše onaj deo građana Srbije koji se ne slaže sa njenom politikom", poručeno je iz DSS-a.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво