Napadnut funkcioner SNS-a u Vranju

Dvojica maskiranih muškarca metalnim šipkama napali su u četvrtak uveče direktora Vodovoda i generalnog sekretara Srpske napredne stranke u Vranju Gorana Đorđevića, na pragu njegove kuće.

Goran Đorđević je na konferenciji za medije rekao da je do napada došlo oko devet sati uveče, kada je dovezao sina sa treninga, a bili su prisutni i njegova supruga i ćerka.

Metalnom šipkom su me dva puta udarili u glavu, moju ćerku čupali su za kosu, a udarali su i suprugu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti moje supruge uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice, rekao je Đorđević.

Kada su napadači pobegli, pozvana je policija, a pomoć im je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje.

"Mogu odgovorno da kažem da nemam neprijatelja, da nikoga nisam zadužio i nikoga nisam povredio u ovom gradu. To što sam meta nekih medija, u smislu konstantno pežurativnog pisanja o meni, neka njima služi na čast", kazao je Đorđević.

Predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović smatra da napad predstavlja udarac na politiku te stranke, jer je reč o napadu na visokog partijskog funkcionera.

Saopštenjem se oglasila i PU Vranje, koja navodi da policija preduzima sve mere i radnje na rasvetljavanju tog događaja i intenzivno traga za napadačima.

broj komentara 0 pošalji komentar