Simonović podneo ostavku na sve funkcije

Dragoljub Simonović, predsednik Opštine Grocka i visoki funkcioner SNS-a, osumnjičen da je naložio paljenje kuće novinara "Žig info", podneo je ostavku na sve funkcije.

"Želim da obavestim javnost da podnosim ostavku na sve funkcije, kako u stranci, tako i u opštini na čijem sam čelu bio u tri navrata, još od 2005. godine. Takođe, želim da podsetim srpsku javnost da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Ja jesam osumnjičen, ali ne i osuđen", naveo je Dragoljub Simonović u sapštenju dostavljenom medijima.

Kako kaže, svoju istinu će dokazati pred institucijama Srbije koje su jedine nadležne da kažu da li je kriv ili ne.

"Povlačim se iz politike jer ne želim da se moje ime besprizorno i svakodnevno koristi zarad političkih obračuna sa SNS-om i to strankom čija me partijska knjižica, da vas podsetim, nije zaštitila od suočavanja sa nadležnim organima koji me sumnjiče za krivično delo", kaže Simonović.

Dodao je još i da ne želi da njegovu porodicu i stranačke kolege u javnosti linčuju Đilas i Jeremić.

Simonović je osumnjičen da je naložio paljenja kuće novinara Milana Jovanovića.

Uhapšen je 25. januara, a pritvor mu je ukinut 7. marta nakon što su ispitani svi predloženi svedoci istrazi.

Braniće se sa slobode.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи