SNS: Oštećeno sedište naprednjaka u Novom Sadu

Tokom današnje protestne šetnje "1 od 5 miliona" u Novom Sadu načinjena je šteta na zgradi u ulici Ilije Ognjanovića u kojoj se nalazi sedište Gradskog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je novosadski SNS.

"Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi vandali uradili su ono što jedino znaju, a to je uništavanje objekata, javne i privatne svojine", navodi se u saopštenju GO SNS-a.

Kako ocenjuju novosadski naprednjaci, našavši se u beznadežnoj situaciji zbog toga što im se broj učesnika protesta iz nedelje u nedelju osipa, međusobno posvađani, ujedinili su se u vandalizmu i pokazali veliku dozu nekulture i nebrige za Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je primitivizam koji su donedavno širili samo po društvenim mrežama, a u čemu je, kako kažu, prednjačio Sergej Trifunović, sada preneli i na ulice gradova Srbije.

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu poručuje da je jedini put kojim Srbija treba da ide put mira, tolerancije i razvoja i smatra da je zbog toga neophodno što pre održati parlamentarne izbore.

Na njima će se, kako kažu, narod izjasniti između politike rušiteljstva, primitivizma i lopovluka i državotvorne politike koja rešava najvažnije probleme u državi - od pitanja Kosova i Metohije, do otvaranja novih radnih mesta, privlačenja stranog kapitala do borbe protiv kriminala kojim ide SNS.

"To što je nekima već unapred jasno da na izborima nemaju nikakve šanse, a da na ulici ne mogu da promene vlast, nije razlog za iživljavanje nad građanima, nedavno Beograda, danas Novog Sada, a sutra ko zna kog mesta u Srbiji", ističe SNS Novog Sada.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво