DSS: Izvinjenje RTS-a nije dovoljno

Zatamnjivanje majice, na kojoj su se videle granice Kosova sa srpskom trobojkom u prilogu RTS-a, skandalozan je potez, ocenila je omladina DSS-a i zatražila detaljnije obrazloženje.

Predstavnici omladine Demokratske stranke Srbije okupili su se ispred zgrade RTS-a i zatražili ostavku urednika Jutarnjeg programa, zbog, kako su rekli, skandaloznog poteza koji se dogodio juče, kada je u prilogu zatamnjena majica na kojoj su se videle granice Kosova sa srpskom trobojkom.

Iz omladine DSS-a ocenjuju da izvinjenje javnosti, koje je juče uputio RTS, nije dovoljno i traže detaljnije obrazloženje.

Izvinjenje je površno i nije precizirano o čemu se radilo, smatraju u toj stranci.

"Ovo je samo još jedan dokaz u kakvom se stanju nalazi novinarstvo u Srbiji", rekli su predstavnici omladine DSS-a, koji su rukovodstvu RTS-a uputili pismo sa svojim zahtevima.

Nakon protesta omladine DSS-a, ova stranka se oglasila i saopštenjem, u kojem konstatuje da su pokušaji zamagljivanja istine realnost današnje Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво