JS obeležio slavu i 15 godina postojanja

Jedinstevena Srbija (JS) je ceremonijom sečenja slavskog kolača u svojim prostorijama u Jagodini obeležila krsnu slavu Sretenje i 15 godina postojanja.

Brojne goste, prestavnike stranke i drugih političkih partija iz Jagodine i Pomoravskog okruga, pozdravio je predsednik JS i narodni poslanik Dragan Marković Palma.

"JS je danas velika politička partija. Govore nam da nemamo ministra pa zato nismo veliki, a ne mora u Srbiji danas neko da bude ministar da bi dobro radio", rekao je Marković.

Dodao je da su njihovi poslanici u parlamentu radili u funkciji građana i glasali za ono što su smatrali da je dobro za građane.

Marković je takođe pozvao opoziciju da danas, na veliki državni i crkveni praznik ne organizuju protestne skupove.

"Pozivam opoziciju ako joj je nešto sveto u životu da danas ne šetaju, jer su najavili u nekoliko gradova, a ne znam ni protiv koga i za koga šetaju i ko su oni koji im organizuju te skupove", rekao je Marković.

On je ocenio i da pravda polako dolazi za Srbiju, ako su Savet bezbednosti i velike države zatražili da Albanci na Kosovu povuku nametnute takse.

Marković je istakao da JS podržava Aleksandra Vučića, sve što radi na unutrašnjem i spoljnom planu.

Ukazao je i na to koliko je Ivica Dačić kao ministar spoljnih polslova doprineo da 11 zemalja povuče priznanje tzv. Kosova.

"JS poziva na jedinstvo, nismo bez veze uzeli takvo ime, već jedinstvo u pravom smislu u žemlji i inostranstvu. Politika i političari su prolazni, ali Srbija i građani Srbije su večni. Srbija se danas poštuje i ima dobru budućnost", ocenio je Marković za Tanjug.

broj komentara 0 pošalji komentar