Putin čestitao Dan državnosti Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Vladimira Putina.

U pismu Putin čestita predstojeći Vučiću Dan državnosti Srbije naglašavajući da Rusija visoko ceni odnose strateškog partnerstva sa Srbijom koje se dinamično razvija u najrazličitijim oblastima.

"Želeo bih da Vam još jednom zahvalim na toplom prijemu koji je priređen meni i ruskoj delegaciji u Beogradu. Računam na nastavak našeg konstruktivnog dijaloga i zajedničkog rada na bilateralnoj i međunarodnoj agendi. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a bratskom narodu Srbije - blagostanje i prosperitet", navodi se u pismu predsednika Ruske Federacije.

Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Putinu na čestitkama. U razgovoru sa ambasadorom Čepurinom su razmotrena pitanja bilateralne saradnje i izraženo očekivanje da će Međuvladina mešovita komisija za saradnju da konkretizuje dogovore postignute prilikom posete predsednika Putina Srbiji.

Ambasador Čepurin je ponovio stav Rusije o pitanju Kosova i Metohije i istakao da je uvođenje taksi na srpsku robu neodgovoran korak Prištine koji je ugrozio dijalog i, pre svega, život Srba na Kosmetu.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи