Jevtić: Prisustvovaću Molitvenom doručku

Ministar za zajednice i povratak u ostavci kosovske vlade Dalibor Jevtić izjavio je da je dobio poziv i da će prisustvovati Molitvenom doručku, u Vašingtonu, čiji će domaćin biti predsednik SAD Donald Tramp.

Jevtić je rekao da će svoj boravak u SAD iskoristiti da na najbolji načim predstavi položaj Srba i političku situaciju na Kosovu i Metohiji.

"To će biti dobra prilika da razgovaramo na temu budućnosti ovog regiona. Tokom sedmodnevnog boravka u Americi biću u prilici da razgovaram, ne samo sa predstavnicima američke administracije, Senata i Kongresa, već i sa drugim svetskim liderima koji će doći na 'Molitveni doručak", istakao je ministar Jevtić, a saopšteno je iz njegovog kabineta.

Odbacio je pojedine navode da Srpska lista ne čini ništa da se poboljša život Srba na KiM, i dodao da oni koji o tome govore ne provode vreme na terenu i ne razgovaraju sa narodom.

"Na besmislice i izmišljotine ćemo uvek odgovarati činjenicama i delima, uvek ćemo biti sa narodom", rekao je Jevtić, koji je danas u Orahovcu obišao obnovljenu školu.

Dodao je i da svi moraju biti jedinstveni kada je reč o pomoći Srbima na KiM i da sve institucije treba da se uključe u pružanje pomoći osobama kojima je potrebna pomoć u lečenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво