Haradinaj: Sneg će se jednom otopiti

Premijer prištinskih institucija Ramuš Haradinaj nije želeo da govori o tome da li će porezi na srpske proizvode biti ukinuti ili će njegova vlada pasti ako se to ne dogodi.

Na insistiranje novinara da odgovori na pitanje, Haradinaj je rekao da će se "sneg jednom otopiti", prenosi prištinski Zeri onlajn.

Kosovski premijer je to rekao tokom odavanja pošte bivšem kosovskom predsedniku Ibrahimu Rugovi, povodom 13. godišnjice od njegove smrti.

Ocenio je da prištinske institucije nastavljaju dobro da rade, na način kako je to, kako kaže, radio i Rugova. Dodao je: "Istorija će pokazati."

"Ono što možemo reći je da smo stvorili mirnu državu, mirno Kosovo za sve njegove građane", rekao je Haradinaj.

Haradinaj će se, zajedno sa predsednikom kosovskog parlamenta Kadrijem Veseljijem, sutra sastati sa američkim ambasadorom u Prištini.

Sastanak sa Filipom Kosnetom održava se nedelju dana nakon što je Stejt department upozorio Prištinu da odmah ukine nametnute takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH, ili će u protivnom biti sankcionisana.

Kao moguće sankcionisanje navedeno je uskraćivanje podrške Kosovskim bezbednosnim snagama.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво