Rasprava Boška Obradovića i Olivere Zekić

Boško Obradović i nekoliko pristalica pokreta Dveri krenulo je od televizije "Pink", do zgrade REM-a gde ih je sačekala članica Saveta te institucije Olivera Zekić i optužila ih da vrše pritisak na nezavisno telo.

Zekićeva je ispred sedišta REM-a rekla da Obradović i njegovi saradnici svojom akcijom ugrožavaju nezavisnost te institucije.

Ona je u raspravi sa predstavnicima "Dveri" rekla da "za fašiste nema mesta" i da "Obradović i njegov 'hitlerjugend' treba da nastave svoj put dalje".

"Sa vama, fašistima i osobama koje biju žene, nema šta da se razgovara", naglasila je Zekićeva.

Nju je Obradović optužio da je eksponent vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

Na to je Zekićeva uzvratila da Obradović "lupa" gluposti i da nikada neće biti lider.

Nakon te rasprave "Dveri", koji su današnju protestnu šetnju započeli ispred televizije "Pink", nastavili su ka "Informeru".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво