Đilas: Mihajlovićeva bi uvredama da dokaže lojalnost

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas ocenio je da se članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović prepoznala u rečima Aleksandra Vučića da pojedinci u SNS-u prave kontakte sa opozicijom.

Dragan Đilas je ocenio da se zbog toga Mihajlovićeva "oglasila nizom uvreda" na račun lidera opozicije kako bi dokazala svoju lojalnost.

"Što se gospođe Mihajlović tiče, Aleksandar Vučić može da bude miran. I pored njenih pokušaja da pokaže da je drugačija, niko iz opozicije u to ne veruje. Zato za nju, ‘i pored njenih više puta iznetih želja, kao ni za ostale SNS jurišnike, neće postojati mogućnost promene dresa koji su nosili prethodnih godina‘", naveo je Đilas.

U saopštenju piše i da će ministarka Mihajlović ostati upamćena po "pokušaju sklanjanja brda", ali i po tome što je potpisala ugovor za "Beograd na vodi", koji Đilas smatra "najštetnijim ugovorom po državu Srbiju".

Zbog toga će, kako je rekao, "svi koji su u njegovom prihvatanju učestvovali, posebno oni koji su ga potpisali, odgovarati pred nadležnim organima".

Mihajlovićeva je, ranije danas, ocenila da niko kao građanski protesti nisu potpuno razotkrili smisao i suštinu stranaka srpske opozicije, kao i "potpunu krizu identiteta Saveza za Srbiju".

"Pokazali su da (Dragan) Đilas, (Vuk) Jeremić, (Boško) Obradović i ostali niti imaju bilo kakvu ideju, niti znaju šta hoće, niti smeju da izađu na izbore i, na kraju, niti ih građani koji protestuju podržavaju, već se javno distanciraju od njih. Potpuna kriza identiteta Saveza za Srbiju", izjavila je Mihajlovićeva.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво