Gujon dopratio volontere do Jarinja

Francuski humanitarac Arno Gujon dopratio je do administraivnog prelaza Jerinje volontere koji su odneli pomoć srpskom narodu, potvrđeno je RTS-u. On nije prešao prelaz jer ima zabranu ulaska na teritoriju KiM. Ranije je javljeno da je on zaustavljen na prelazu Jarinje, ali on nije ni pokušao da uđe na Kosmet.

"Ove godine, posle 14 godina od kada vodim svake godine božićni konvoj, morao sam da se vratim prema centralnoj Srbiji", naveo je Arno Gujon na Tviteru.

Gujon je napisao da mu je zbog toga teško.

"Ali srećan sam što će se naša solidarnost nastaviti", napisao je francuski humanitarac.

Takođe je naveo da su volonteri iz Francuske uspeli da uđu na KiM.

"Nisu imali problema ni zadržavanja od strane kosovskih službi. Moći će da počnu sa deljenjem humanitarne pomoći koju smo delom dovezli iz Francuske i delom kupili na licu mesta", napisao je Gujon.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво