Reagovanja na rezultate lokalnih izbora u četiri opštine

Posle objavljivanja prvih rezultata lokalnih izbora u Lučanima, Kladovu, Kuli i Doljevcu, reagovali su stranački funkcioneri.

Ministri u Vladi Srbije i funkcioneri Pokreta socijalista i SNS-a Alesandar Vulin i Zorana Mihajlović čestitali su Aleksandru Vučiću pobedu naprednjaka na lokalnim izborima u četiri opštine.

Vulin je predložiko Vučiću i da raspiše vanredne parlamentarne izbore, kako bi se sprečili "najavljeni scenariji da se Srbiji onemogući da bira, obojene revolucije i unutrašnji sukobi".

Zorana Mihajlović je ocenila da su na lokalnim izborima u četiri opštine pobedili demokratija i volja građana, "uprkos pritiscima i nasilju pojedinaca iz opozicije".

Rezultati izbora u četiri opštine još su jedan dokaz da je politika predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića garant političke stabilnsoti, saopštila je večeras ta stranka.

Socijalistička partija Srbije čestitala je organizacijama u Kladovu, Kuli, Lučanima i Doljevcu na izvanrednim izbornim rezultatima ostvarenim na današnjim lokalnim izborima.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), koji je učestvovamo samostalno na izborima u Kuli i Lučanima, saopstio je večeras da je prema 95 odsto obrađenih podataka u Kuli osvojio 7,1 odsto glasova, a u Lučanima 3,5 odsto, prema obrađenih 80 odsto biračkog materijala.

Narodni poslanik i predsednik POKS, Žika Gojković, rekao je da su veoma zadovoljani izbornim rezultatima u Kuli i Lučanima i da su "oni pokazali da građani sve više uviđaju da je jedini izlaz u obnovi Kraljevine Srbije".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи