Haradinaj predstavio ambasadorima Kvinte nacrt sporazuma sa Srbijom

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj predstavio je ambasadorima Kvinte prvi nacrt "sveobuhvatnog zakonski obavezujućeg sporazuma između Kosova i Srbije", prenosi "Zeri".

Prema pisanju Zerija, Ramuš Haradinaj je u razgovoru s ambasadorima rekao da je to nacrt dokumenta, zapravo dokument koji pruža podršku za postojeći proces dijaloga, ali i predstavlja određene aspekte koji utiču na ubrzanje tog procesa.

Haradinaj je na Fejsbuku napisao da je dokument predat svim nosiocima institucija i predstavnicima svih političkih subjekata, kao i da će se u narednim danima i nedeljama razgovarati o tom nacrtu dokumenta sa svim stranama.

"Na sastanku s ambasadorima šef tehničkog dijaloga Avni Arifi predstavio je poglavlja koja će za nas sadržati glavne principe sporazuma, koji će otvoriti put normalizaciji između Kosova i Srbije", napisao je Haradinaj na svom Fejsbuk nalogu.

Kako je naveo, o tom će se dokumentu diskutovati sa svim stranama u kosovskom društvu "kako bi se ostvario konačni dokument u kome će biti obuhvaćena ekspertiza svih".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи