Arifi: Donacija KBC-u u Severnoj Mitrovici

Kosovska vlada dala je donaciju vrednu 242.356 evra za medicinska sredstva u Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici, rekao je Avni Arifi, šef kabineta kosovske vlade.

Avni Arifi je rekao i da na Kosovu nema humanitarne krize zbog uvođenja takse za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, prenosi RTK2.

Kako je napisao na Fejsbuku, kosovska vlada nikad nije preduzela mere koje rizikuju život i zdravlje građana, a ovakvim delima (donacijama) pokazuje da je propaganda Vlade Srbije da taksa od 100 odsto stvara humanitarnu krizu, uzaludna.

"Nema krize. Kosovo je danas dalo donaciju za medicinska sredstva Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici u vrednosti od 242.356 evra. Taksa je za Srbiju i njenu politiku, a ne za naše građane", napisao je Arifi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво