Haradinaj sutra o novim merama protiv Srbije

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj najavio je da će sutra, posle sednice vlade, govoriti o mogućim novim merama protiv Srbije.

Nakon povećanja poreskih taksi na 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH, Haradinaj nije isključio mogućnost uvođenja novih mera, ali o tome koje bi to nove mere mogle biti, on nije želeo da govori danas.

Kako je prenela Koha onlajn, uptan da kaže koje su to moguće mere koje bi Priština mogla da uvede Srbiji, Haradinaj je, kako se navodi, tražio razumevanje da ne govori o ovoj temi.

O tome će, rekao je, govoriti sutra nakon sednice vlade.

"Ne usuđujem se danas da govorim o tome. Sutra imamo sastanak vlade o tome i drugim temema. Nakon toga mogu da govorim i o tome", istakao je Haradinaj.

U jučerašnjim medijima je objavljeno da su među novim merama protiv Srbije i zabrana ulaska vozilima sa srpskim registarskim tablicama na Kosovo i Metohiju.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво