Koncert podrške u Kosovskoj Mitrovici

Podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji pružila je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je održala koncert u Kosovskoj Mirtovici.

U Kosovskoj Mitrovici danas nije bilo protestnih okupljanja građana povodom taksi na uvoz robe iz centralne Srbije privremenih kosovskih instutucija niti ih je bilo u drugim opštinama na severu Kosova.  

Što se tiče snabdevenosti životnih namirnica i lekova Mitrovčani kažu da se osećaju nestašice pa do lekova moraju do Raške. 

U znak podrške Srbima na KiM pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je u Kosovskoj Mitrovici koncert. Na koncertu je bio okupljen veliki broj građana koje ni hladno vreme ni kiša nisu sprečili da dođu. 

Ražnatovićeva je na početku koncerta okupljenima poručila da je došla da pruži podršku, i, ako je potrebno, pomoć, preneo je Radio Kontakt Plus.

"Došla sam da vas podržim, ako treba i neka humanitarna pomoć, to je sve što mogu da učinim za vas. Samo da znate, da sam uvek uz vas. Ja ne bih puno da vam pričam, ja bih da vam pevam danas", kazala je Ražnatovićeva.

Koncertu, koji je trajao skoro dva sata, prisustvovali su i predstavnici Srba i lokalne samouprave sa severa Kosova.

Pored srpskih zastava, mogli su se videti i transparenti na kojima je pisalo: "Svete, zar da naša deca budu žrtve", "Pomozite našim bebama", "Unicef help"...

Koncert su obezbeđivali pripadnici kosovske policije, a na licu mesta su bile vatrogasna i ekipa hitne pomoći, kao i pripadnici Kfora. 

Posle koncerta, Ražnatovićeva je zahvalila publici što su joj, kako je rekla, ulepšali dan i ispunili srce. 

Na administrativnom prelazu Jarinje još uvek srpski kamioni ne prelaze administrativnu liniju, a 17 vozila je vraćeno zbog carinskih deklaracija koju ne prihvataju kosovski carinici. 

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 09. dec 2018, 13:29)
anonymous [neregistrovani]

alal vera!

Svaka cast!!!

(subota, 08. dec 2018, 23:07)
Петрија [neregistrovani]

Браво

Храбра жена. Свака част нашој певачици.

(subota, 08. dec 2018, 17:14)
anonymous [neregistrovani]

njen primjer trebali bi slediti i drugi...

I odrzati humanitarne koncerte na Kosovu. 

(subota, 08. dec 2018, 16:31)
milos cnd [neregistrovani]

Ceca

patriota . Hvala sto je pokazla da se i pjesmom moze boriti protiv nepravde