Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS

Predsednik kosovske skupštine, Kadri Veselji posetio je, u okviru boravka u SAD, Nacionalnu gardu Ajove, gde je, kako kaže, razgovarao o njihovoj podršci budućim "kosovskim oružanim snagama".

Veselji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Nacionalna garda Ajove sarađivala sa Kosovskim bezbednosnim snagama od njihovog osnivanja i podržavala ih u, kako je naveo, različitim oblicima i ispunjavanju kapaciteta.

"Zahvaljujući ovoj podršci, KBS je dostigao najviše profesionalne standarde i naravno, za nekoliko dana oni će biti transformisani u vojsku Kosova. Sa liderima Nacionalne garde Ajove razgovarali smo o daljoj podršci koju našoj vojsci mogu dati u obuci i obrazovanju, ali i u drugim pitanjima koja se direktno odnose na njen mandat. Kosovo je ponosno na svoje sveto prijateljstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama ", napisao je Veselji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво